macam macam

All posts tagged macam macam

Dunia Yang Hilang

Published Jun 10, 2012 by syarida

Wake Up Call, Morning Clock pagi ni adalah ‘ Lost World Of ┬áTambun’.

Ya, memang rancangan kita pagi ni sebelum balik adalah nak pergi ‘Lost World Of Tambun’. Kebanyakan orang dah pergi, cuma kita je yang tak pergi-pergi lagi. Takpa, hari ni kita pergi lah. Kita bersarapan kat hotel hari ni. Makan macam-macam tapi tak boleh kenyang sangat sebab sat lagi kita nak berendam. Cik Kayra bila dah dapat mi goreng dengan koko crunch ok lah dia. Nasib baik tak buat perangai yang pelik-pelik depan orang ramai-ramai tu.

Read the rest of this entry →

Advertisements