Birthday

All posts in the Birthday category

Meraikan Ulangtahun Hari Lahirmu

Published Oktober 23, 2011 by syarida
Blow your candles Kayra, now you are three…..
Hari ni hari lahir Kayra. MamaPapa buat makan-makan sikit. Segan nak cakap birthday party sebab tak nyanyi lagu happy birthday, cuma ada kek dan belon. Makan-makan pun ala-ala Malaysiana sebab mama hidang nasi tomato je. Bukan mama masak, papa tempah . 
Jemputan kita tak ramai. Cuma jemput Tok Honey, mak anjang kakak mama dan mama Azie. Mama Azie datang dengan kawan-kawan je sebab abah tak dapat ikut. Kayra panggil abah kat husband mama Azie. Sepatutnya maksu datang jugak, tapi paksu ada hal lain, so tak dapat la maksu makan kek Kayra hari ni.
Nasib baik rumah kita takda sofa, dapatlah ruang yang luas untuk kita ramai-ramai hari ni.
MamaPapa puas hati dengan majlis hari ni sebab makanan kita habis. Siap boleh bungkus untuk 3 keluarga. Kira   ok la dengan perancangan kali ni. Makanan pun sedap. Kek birthday Kayra pun marvellous. Memang sedap chocolate indulgance secret recipe ni. Memang mama rekomen.
Dah…dah…kita layan gambar je la k. Mama rasa penat sangat ni plus kenyang sekali…hehehe

Advertisements

On Your Birthday

Published Oktober 23, 2011 by syarida
It’s your Birthday now you are Three
These jolly puppies, full of play,
Say Happy Birthday Three Today!
And here’s a wish that’s just for you:
Have lots of fun the whole day through!




Kayra lahir  23.10.2008 pada jam 1.46 petang. Caesarean