kfc dengan sepupu

Published Jun 1, 2012 by syarida
Jumaat 1 jun 2012 kita balik Taiping. PapaMama pick up kayra kat kindy pukul 6 dan kita straight away ke Kamunting.  On the way tok Honey call ajak pi kfc. Tak ada masalah sebab Kayra memang sangat suka makan ayam kan ?  Seronok betul Kayra nak jumpa sepupu, kat dalam kereta dok asyik sebut nak jumpa kakak saja. Kita sampai dah lewat jadi rancangan nak ke KFC tu dilewatkan sampai lepas maghrib.
Kita ke KFC Kamunting saja. Sementara tunggu makanan yang diorder Tok Honey dan Papa sampai, kita semua bergambar.
Semua gambar-gambar ni ikut turutan tau. Tak ada ubah-ubah. Tengok la kelaku masing-masing.

Alisya, Kayra, Aaron dan Adelia
Alisya, Kayra, Aaron dan adelia. Sudah  bangun….
Alisya, Aaron, kayra dan Adelia. Dah berubah tempat.

Kayra dah sorang, mana yang lain ?
Aaron sorang pulak. Mana yang lain ?
Alisya, Kayra, Aaron dan Adelia. Berada kembali di kedudukan asal.
Kayra, Adelia dan Tok Honey. Mana Aaron ?
Ok, semua dah ada. Papa snap gambar.
Aaron dengan Tok Honey. Mana pulak yang lain ?
Ok, dah ada semua. Mama pulak snap gambar.
Lepas semua kenyang lepas makan dengan suasana yang sangat meriah dan penuh drama dan babak, sampai jatuh-jatuh kerusi semua ada. Kita keluar dari KFC tu tapi tak terus balik rumah. Kita ronda-ronda sekejap Pekan taiping tengok suasana malam.
Kayra sangat seronok malam tu
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: