Kad Hari Guru

Published Mei 24, 2012 by syarida
Lepas dua hari baru Kayra bagi kad dan hadiah hari guru tapi petang tu teacher Pratibha tak ada jadi Kayra cuma serahkan kad tu kat teacher Chang. MamaPapa bawak kad tu dari rumah dan mintak kayra bagi kat teacher chang masa nak jemput Kayra balik.
Ini kali pertama Kayra sambut hari guru dan bagi kad kat cikgu.
Mama print dan buat sendiri kad ni.


Ini hadiah yang kayra bagi kat semua teacher Kayra kat school.
Mula-mula takmau bagi.
Pastu nak bagi tapi malu-malu pulak.


Teacher Chang ni favourite teacher Kayra kat school. Dia Chindian.


Ramai lagi kawan-kawan Kayra yang tak balik lagi walaupun dah pukul enam petang.

Alang-alang mama panggil semua bergambar sekali.
Ok, semua angkat tangan.




Kayra tak ada masalah nak ke sekolah tapi sedikit bermasalah masa nak bangun pagi tapi mama masih anggap tu normal bagi kanak-kanak sebaya Kayra. Tiap malam kena bagi tidur awal kalau takmau mood dia tak elok bila pagi. Tapi kalau kita keluar malam, kita kena balik la awal sikit sebab nak bagi Kayra tidur awal.


Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: