Cuti lagi, Kayra harus ada rancangan….

Published Februari 4, 2012 by syarida
Kayra adalah seorang yang takutkan air. Bukan saja air yang banyak macam swimming pool atau laut tapi kadang-kadang shower kat dalam bilik air kita pun dia boleh lemas. Selalu sangat menangis bila mama mandikan dan selalunya bila mama shampoo kan dia.
Pagi-pagi kalau nak pi school boleh katakan hari-hari menangis. Kalau mandi nak pi school takmau ‘gigi’, maksudnya takmau gogok gigi la tu. Mana boleh tak gosok gigi, nanti mama marah…. 

Gambar hari jumaat. Nak merengek sangat, mama tangkap gambar dia kat bilik air. Nasib kau le nak dapat mak macam ni.
Lepas mandi kita makan bihun goreng. Hari ni mama malas nak masak nasi. Ajak pi pasar malam beli nasi kerabu papa tak mau. So, goreng bihun kira ok lah. Kayra pun suka jugak bihun goreng kan ??

Berposing pulak dia kat dapur yang berselerak ni. Sekejap lagi kita sama- sama kemas k.

Online tickets untuk esok. Kita nak kemana pulak ni ? Esok nak naik choo choo train lagi. 
Baju pun dah siap pack masuk dalam beg. Tak boleh bawak beg tarik-tarik, nanti susah. So, mamaPapa bawak beg galas je.

Ada sesapa ke nak sambut Kayra kat Tren Station esok ???

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: