Airport Kita Berwajah Baru

Published Disember 28, 2011 by syarida

Kita datang sini pada 17/12/2011

Hari ni hari Sabtu. PapaMama bawak kayra pergi jamuan kahwin uncle Awie. Lepas tu kita balik rumah sekejap. Papa ajak kita jalan-jalan Penang, tapi tak tahu kemana. Kita ikut je papa. Di pertengahan jalan baru papa dapat idea, papa bawak kita tengok airport. Masa kita pergi Sabah bulan 7 hari tu, airport kan tengah renovate. So, kita pun teringinlah jugak nak tengok macammana keadaannnya sekarang. 
Sesampainya di sana… wah !!! dah hampir siap. Hari tu masa pergi sabah, kita terpaksa lalu satu lorong sementara lepas maksu loading kita kat loading bay. Sekarang ni, terowong tu dah tak ada. Tempat melintas pun  dah terbina cantik.
Tapi, kerja-kerja renovation belum siap sepenuhnya. Papa kata, nanti kita datang lagi. Sempat jugak kita jalan-jalan dalam tu selama sejam. Takleh lama-lama, nanti kita boring. Kita tengok kat tingkat bawah, dan kita juga naik ke tingkat atas. Lepas penat jalan-jalan dalam tu, kita gerak keluar dari situ. Hajat hati nak cari nasi kandar pulak ….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: