Kayra Dah Ready Untuk First Concert

Published November 13, 2011 by syarida
Hari ni adalah hari yang ditunggu-tunggu. Hari pertama dalam sejarah hidup dimana kayra akan naik ke pentas untuk buat persembahan concert kindergarden. Mama tak sabar, papa teruja dan semestinya kayra lebih-lebih lagi.
Pagi-pagi lagi mama bagi kayra betik untuk kayra mudah post motion,bagi kayra rehat dan makan cukup-cukup. Susah jugak nak suruh tidur. Nak kena paksa baru nak tidur. Tidur pukul 2 dan 3.45ptg baru bangun untuk siap-siap.
Papamama diminta untuk hantar Kayra di dewan Jawi pada jam 4.30 petang dengan pakaian sendiri, siap bermekap dan rambut ditocang sedikit sebelah kanan. Mula-mula mama cuak jugak, manalah mama reti nak makeup bagai. Tapi dek kerana permintaan, mama conteng-conteng je mata kayra dengan alat makeup yang mama ada. Lagipun, nanti teacher Pratibha akan touch up balik kat sana.
Selesai semua papaMama hantar Kayra. MamaPapa tinggalkan kayra di situ dan akan kembali ke situ pada jam 6 petang. 

Advertisements

2 comments on “Kayra Dah Ready Untuk First Concert

  • Tinggalkan Jawapan

    Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

    WordPress.com Logo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

    Twitter picture

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

    Facebook photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

    Google+ photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: