Kita Menerima Tetamu Lagi….

Published November 12, 2011 by syarida
Kita menerima tetamu lagi hari sabtu . Tok honey dan family auntie Emma singgah sekejap lepas balik dari kenduri kat Alor Setar. Kayra dah tau dari pagi bila papa bagitau, lepas tu mulut tak henti-henti sebut kakak, kakak. Rindu kat kakak Adelia la tu. 
Mula-mula memang Tok Honey ajak kita join kenduri tapi kayra kan nak pi school untuk final practice untuk annual concert hari ahad. So, papa cakap kat Tok Honey kita tak dapat lah join. 
Tapi tak apalah, tok honey singgah jugak untuk makan-makan sebelum bertolak balik ke Taiping. 
Mama goreng mi je sebab mama kurang sihat. Dah seminggu demam dan batuk. Kayra ? sihat walafiat. Mama sangat bersyukur dengan tahap kesihatan kayra. Sangat jarang demam dan sakit. Kecuali selsema, itupun sebab papamama suka sangat ber aircond.
Yang datang hari ni : tok Honey, auntie emma, uncle Azmi, Alisha, adelia dan Aaron. Tok yang tak datang sebab ada kenduri di taiping.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: