Bermain Dengan Warna

Published Oktober 21, 2011 by syarida
Hujan petang membawa ke malam. Sekarang musim hujan. Lebat sangat hujan sampai tak menyempat-nyempat.  Kalau turun tu, terus je lebatnya. Dua tiga hari ni, hujan start dalam pukul tiga setengah tu sampai la ke malam. Bila hujan ni sejuk, tau je la perut pun selalu je la berlagu lapar. Dua tiga hari ni jugak diserang sakit kepala yang amat. tak tahulah kenapa. Sebab tu sampai tak sempat nak update blog, gambar pun malas nak snap. Padahal banyak benda yang berlaku.
Dalam blog ni, mama dah ambil pendekatan. Tak mau tulis perkara-perkara yang terlalu personal yang dirasakan tak begitu sesuai diceritakan disini, cukuplah cerita kita yang indah dah sesuai dijadikan kenangan. 
Ok. Kayra sekarang dah minat sangat pada warna. Dah pandai pegang pensil dan dah suka pada buku. So, mama yang prihatin makanya belilah buku mewarna kat dia.
Leka lah Kayra sekarang dengan buku mewarnanya. Dapat lah mama menonton sekejap.
Sayangnya cuma lima belas minit Kayra dengan buku dan pensil colour ….
“Mama, nak mickey…”

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: