Paradise atau Syurga

Published Oktober 10, 2011 by syarida
Selepas berkelah lebih kurang kat atas pasir-pasir pantai dibawah panas terik matahari tu, selepas bergambar tak henti dari awal sampai nak balik, kamipun  ke seven eleven sekejap untuk beli air sebelum gerak ke Hotel untuk check in.
 Holiday ni untuk maksuPaksu saja sebenarnya sebab depa dapat bilik 2 hari percuma hadiah dari bos maksu. Tapi papa teringin jugak nak ikut, lagipun nak bagi kayra main pasir kan ?
Kami ambik studio room, bila masuk je bilik ni, alamak… katil 2 single, macammana kayra nak tidur ni ? mama risau takut kayra jatuh katil. Tapi ok la bila dapat tolak katil tu rapatkan. Bilik kami kat tingkat 25, atas sekali. Tingginya… Balkoni pun besar.
Kat bilik kami rehat-rehat sekejap, dalam pukul 5 macam tu baru kami turun bawah.
Kayra main pasir lagi….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: