Sepagi di Kuala Sepetang

Published Oktober 2, 2011 by syarida
Papa kata hari ni kita balik Taiping. Mama cakap penat tapi ikutkan jugak kata papa. Kita bertolak pagi-pagi, sampai kat Tol Kamunting, kereta melencong ke tempat lain. 
Dalam kereta, macam-macam tempat makan papa sebut, bihun sup bomba la dan macam-macam lagi. tapi last-last kita buat keputusan nak makan mi udang Kuala Sepetang.
Cik kak ni kalau pasal bergaya memang serah kat dia. Kita nak pi makan mi udang ja cek oi, bukan nak pi party.

Hidangan dah sampai. Memang membangkit selera kita kan ??

Udang laut ni. Mi udang banjir special sepinggan harganya RM 12. Promote tak berbayar nampak mama…

Sedap ni, nampak ja merah tapi tak pedas pun…

Kayra makan bihun share dengan mama. Sharing is caring kan ?? takkan nak order sepinggan khas untuk kayra, dia bukan makan banyak sangat…

Papa dengan kue teow goreng udangnya….

Side order, nasi goreng udang…. mak ai, side order bukan main berat. Mama makan sikit je yang ni, papa yang habiskan…

Bayar time. Mama lari jauh-jauh. Snap gambar pun dari jauh.

Kat rumah Tok Honey. Tengok TV time…

Leka sangat tengok TV. Apalah yang seronok sangat ntah…

Dalam pukul 6.30 ptg kita bertolak balik dari rumah tok honey.
Selesai sudah aktiviti Sabtu Kayra.
Esok entah apa nak buat…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: