Puteri Duyung PapaMama

Published September 27, 2011 by syarida
Masa kat cititel kayra mandi kolam. Papa ada jugak ajar kayra berenang sikit-sikit. 
Tapi kayra takut air la.
Kayra cakap kat dalam kolam tu ada ‘fish’. Tapi lama-lama papa pujuk, nak jugak kayra berendam dengan papa sambil peluk leher papa kuat-kuat.
Mama dapat celup-celup je kaki kat dalam kolam tu, tak dapat nak mandi. Segan la. Papa pun mula-mula tak dapat join kayra berendam sebab tak pakai swimming wear, tapi penjaga kolam tu cakap, bolehla papa mandi pakai t shirt kalau foreigner takda. kalau ada, dia minta papa berenti mandi. 
Nasib baik la takda gangguan masa kayraPapa mandi kalau tak, mesti kayra rasa tak best kan ??

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: