Kayra bakal ke kindy lagi seminggu

Published September 27, 2011 by syarida
Hari-hari mamaPapa cakap kat kayra, ‘nanti bulan sepuluh kayra dah tak pergi rumah mama Azie dah tau, kayra  akan pergi school..’
Hari-hari mama cakap benda yang sama, dah naik muak dah rasanya kayra dengar.
Ada hari tu mamaPapa bawak kayra pergi kindy tu saja nak kenal-kenalkan kayra dengan tempat baru.
Ok je nampak kayra, cuma dia tak pandai nak berkawan-kawan lagi sebab masih baru.
Sementara mamaPapa uruskan hal pendaftaran kayra, teacher Pratibha suruh kayra main-main dan tengok-tengok mainan yang ada kat situ.
Kayra jugak kena try uniform baru tapi besar la baju tu, mama request saiz yang lebih kecil tapi tak ada. nampaknya kayra terpaksa lah pakai baju yang besar sikit.
Belasah je la ….

Advertisements

2 comments on “Kayra bakal ke kindy lagi seminggu

  • Tinggalkan Jawapan

    Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

    WordPress.com Logo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

    Twitter picture

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

    Facebook photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

    Google+ photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: