Sabtu kedua Syawal Masih Kita Beraya….

Published September 15, 2011 by syarida
Pagi sabtu yang indah, PapaMama masih berhajat untuk sambung kerja-kerja mengemas yang tertangguh. Sebenarnya dah start pun vakum sikit-sikit kat bilik tidur kita. Tiba-tiba tok Honey call bagitau nak datang rumah. Ok la , ingatkan petang .  PapaMama sambung kerja.
Dalam pukul sebelas macam tu, papa text tanya tok honey nak datang pukul berapa, dah on the way. PapaMama stop kerja. Mama nak masak mee je sebab tak sempat nak beli lauk basah semua. Mula-mula papa ingatkan tok honey nak datang petang.
Dah siap-siapkan kayra, diorang sampai. Mama masak dan kami makan. Oh ya, tok honey datang dengan Tok yang, Adelia dan Aaron.
Petang sikit dalam pukul 2 macam tu, kami gerak ke Kubang Semang rumah Kawan Tok Honey.
Kayra makan kuih raya, kayra tengok itik. Rumah Tok Auntie Aishah ni besar la. Ada bukit besar tepi rumah.
Mama selitkan jugak gambar masa perjalanan balik yang macam suasana pilihanraya padahal masa tu jamuan raya je pun, yang PM kita datang.


Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: