Homemade Ice cream Khas untuk Nur Kayra

Published September 13, 2011 by syarida
Ada satu blog yang mama baca tu kan, ada tunjukkan dia buat aiskrim buatan sendiri untuk anak dia. Mama teringin pulak nak buat untuk anak mama. Last saturday mamapun buat la untuk kayra. Moule mama pesan kat kawan pejabat suruh belikan. Bancuhan aiskrim mama beli je susu kotak untuk cubaan pertama. Lagipun tak manis sangat. Dah siap tuang, masukkan dalan peti ais dan biarkan beku untuk semalaman.
Pagi tu dalam suasana sejuk sebab semalaman hujan, kayra pun try lah aiskrim buatan tangan mama itu yang takda originallity sebab bancuhannya beli je hehehe….
Sejuk-sejukpun layan aiskrim ye kayra ? Mandi pun belum, mama snap gambar dalam keadaan berbaju tidur dan rambut mengerbang….
Aiskrim tu besar sangat, kayra tak larat nak habiskan…




Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: