Makan-makan kat ofis hari ni….

Published Julai 29, 2011 by syarida
Pagi tadi bangun awal colour drawing sikit. Semalam tidur pukul satu,ingatkan lepas kayra tidur nak la buat kerja tapi tak dapat la sebab mata dah letih sangat, badan penat dan bantal memanggil.
Tapi nasib baik lelap mata lepas kerja kat dapur dah clear so tak banyak la kerja pagi ni.
oh ya,  hari ni ofis buat makan-makan. Tiap sorang bawak satu lauk.Ada yang tak bawak lauk tapi bawak sarapan pagi atau pencuci mulut.
Takda benda sangat nak cerita, layan gambar je la….
Yang disiapkan pagi ni, bekal papa, sambal ikan dan bekal kayra.
tengok, dah ada orang ambik nasi tu….
usha-usha dulu dari atas
Para pencuci mulut, para desert dan para pelapar
Semua nampak sedaplah…
Mama and her lauk…
semua orang makan je takda komplen-komplen. Minggu depan dah puasa.
Selamat berpuasa kepada semua yang baca blog saya.
Kepada silent reader, apa kata tinggalkan jejak boleh saya buat kunjung balas…
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: