Kalut, kelam kelibut, semak dan hectic…

Published Julai 28, 2011 by syarida
Banyak benda nak buat minggu ni sampaikan nak update blog pun tak sempat. Minggu ni last makan siang. Jumaat ni ada makan-makan kat ofis. Makan-makan dan tiap sorang kena bawak lauk sorang sejenis. Dok kalut semua pikiaq nak bawak apa.
Tuan punya blog ? jangan tanya, tak tau apa lagi nak bawak.
Minggu ni jugak kontraktor start kerja kat mahkamah syariah, nak kena selalu jenguk jugak. Kena ambik berat sikit, tu kan tugas hakiki. harap-harap kerja boleh siap dalam dua minggu ja.
Minggu ni jugak pi batu kawan tengok cadangan projek untuk sekolah Tamil yang baru. Ini, first projek kita kat SPS.
Hubby plak sibuk gak nak beli seluar sebab dah banyak tak muat…hehehe…bukan kerana masakanku…
kayra takdak problem sangat minggu ni, memang anak mama baik minggu ni…
And part last paling best…
kami semua tengah packing-packing baju lagi, ada trip last sebelum puasa…
nak naik kenderaan yang paling lama waktu perjalananannya walaupun paling dekat jarak destinasinya…
Wait for next entry…

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: