Sabah day 4

Published Julai 17, 2011 by syarida
Hari ni nak hantar kereta balik. dalam pukul satu tengahhari, tuan menyewa kereta nak ambil balik. Jadi pagi-pagi tu papa kejut kami bangun awal. Bersiap dan berjalan lagi. Kat sini cerah awal Pukul enam dah cerah. Pagi-pagi kayra dah kena mandi dan cari sarapan. Kat Cititel papa tak ambil sarapan hotel, so kami makan kat luar. Papa cadang nak makan dekat kedai dekat dengan century hotel tempat mamapapa honeymoon dulu. Hotel tu hotel lama. Buruk je nampak. Tapi hotel tu ada kenangan. Mamapapa kayra suka travel dan berjalan, tak kira hotel diorang menginap. Masa honeymoon tu budget kurang, so kat situlah yang diorang duduk.
Kami bersarapan kat restoran hidayah.
Lepas sarapan kami ke muzium. Tutup pulak, kami masuk taman warisan, nasib baik dekat tu jugak. Bergambar je kerjanya.
Pastu balik, serah kunci kereta kami balik bilik rehat jap.
Lepas tidur sekejap. kami bangun. Hujan pulak. Mama dah risau takut pasar Phliphine tak sempat pergi. Nasib baik pukul 430 hujan dah stop. Kami berjalan kaki kesana.

On the way balik kami singgah makan kat chicken rice shop. Kenapa makan kat sini sedangkan kat semenanjung pun ada?? Sebab, papa dah kurang selera dengan makanan sabah.
We all berjalan dan merayau sekejap sebelum balik hotel.
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: