Kayra says…bye bye Sabah

Published Julai 17, 2011 by syarida
Flight pukul 1.15.Kami check out dari Cititel express hotel pukul 1045pg. Naik teksi lima belas minit je dari hotel ke airport kena RM30. Mahal, takda meter lak tu. Dah check in, bag besar dah masuk. Kami lepak kfc sekejap.
Kapal terbang dah sampai. Mama jalan lambat sangat la. kayra lari mama tarik tangan kayra. Best la naik kapal terbang ni.
Kayra seronok la atas kapal terbang. Tengok awan kat luar, baca majalah. Akhirnya kayra tertidur.
Mama sukalah kayra dah tidur. Papa order makanan atas kapal. Makan la apa lagi. asyik makan je…
Jom kita tengok pemandangan dari tingkap kapal terbang pulak.
Ni gambar masa nak landing

Kayra bangun dan kami keluar dari kapal. Wah leganya rasa balik ke tempat sendiri. maksu jemput. Makanya nasi kandar pun memanggil.
End of the story of our holiday.
Lepas ni kemana pulak papa ??
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: