Saya tertanya-tanya….

Published Julai 10, 2011 by syarida
Kayra rasa macam ada sesuatu la yang kayra tak tahu. Kayra dengar-dengar mama bercakap dengan papa. Sebut pasal cuti, sebut pasal jalan-jalan. Papa pun sibuk-sibuk surfing internet pasal hal hotel. Lepas tu, mama pun ada cakap dengan mama azie pengasuh kayra cakap next week mama tak hantar kayra.
Mama ada jugak tanya kayra, nak ke ikut mama dengan papa jalan-jalan ? Mesti la nak mama. Last sekali kita pi holiday kat Langkawi masa bulan satu. Kayra meraung-raung kat dalam flight sebab taknak pakai seat belt.
Mama dah kemas-kemas tu. Baju kayra, baju papa, baju mama dah masuk dalam beg tarik.
Wah, seronoknya….
Tapi kita kemana ya ???
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: