Celebrate ke macam ni ?

Published Jun 3, 2011 by syarida
Hari ni kan anniversary perkahwinan kami ke 4. Petang Encik E kata, jom kita keluar mana-mana cari tempat  makan. celebrate la konon. Tapi rasa macam lebih kepada acara makan dan berjalan-jalan bersama kayra. Fikir punya fikir, persona meluncur laju ke Bandar Perda. Jusco. Kepala tak sempat fikir lain. Perut pun tengah lapar (semedang laparnya…hehehe). Pakaian tak penting well dressed ke tak. Takyah candle light, candle light dinner. Muka pun takyah makeup makeup. Tudung pun main pakai yang express ja, takyah nak lilit-lilit selendang bagai. Bila dah ada anak, semua dah jadi tak sempat. Yang penting tarikh tu ingat. Itupun nasib ingat. Harap-harap takda yang lupa.

Yang ni special request…
Yang ni sendiri beli…cd nursery rhymes tu untuk kayra. 
Walaupun tahun ni takda bunga macam tahun lepas. Tapi hati ni tetap berbunga-bunga. Tahun lepas ada suprise bunga ke ofis, malam masak special sikit. Tahun ni dapat perfume body shop pastu makan-makan kat luar. Sambutan berbeza tapi pengertiannya tetap sama.
**Happy anniversary to both of us **
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: