Dua hari kejutan….

Published Jun 1, 2011 by syarida
Suprise. tak sangka pun ada. Tapi perkara yang tiba-tiba berlaku boleh jadikan hati kita berbunga-bunga. Pertama, dah dapat gajet baru. Memang la sendiri yang order dan bayar. Tapi kalau ikutkan 2 haribulan baru dapat, tapi tak…31may dah dapat. Rasa seronok sangat ni….senyum sampai telinga.Pertama kali pegang laptop sendiri. Kecik ja saiznya 11 inci,sama saiz dengan netbook ja. Memang nak ambik yang kecik ja, senang nak usung sana sini.

      
Perkara kedua, Hari ni dapat poslaju. Kotak kecik ja, buka-buka tengok apa kat dalam. Jam tangan. Casio, kecik ja tapi comel macam kayra. Yang ni, sendiri jugak yang redeem guna point kredit card. Tapi estimate time untuk terima lagi 2 3 minggu. Tiba-tiba lak dapat hari ni.Best ja rasa…

Si buah hati sudah pandai merajuk. Buat macam-macam perangai nakkan perhatian.

Banyak bercakap tapi masih tak faham butir bicara.
Anakku seorang. Teringat kata-kata kenalan lama…
“Bila kita tua, orang takkan tanya berapa buah rumah kita ada, berapa banyak harta kita, tapi orang akan tanya, kita ada berapa orang anak “
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: