Folded Basket

Published Mei 12, 2011 by syarida

Masa on the way balik dari ofis semalam time rehat, hajar call tanya dah balik ke ??  Cakap je la dah nak balik. Dia tak cakap pa2. Bila petang tu, dalam pukul 150 camtu sampai ofis dia kata ada pos laju sampai.

Suprise…sustagen hantar barang hasil redeeman bar kod yang hantar 2 3 bulan sudah.

Besarnya kotak
Besar ni je isi kat dalam. Padan la ringan.
Tadaa…
Cantik gak bakulnya
Boleh lipat cam ni ha…
Sebab tu orang kata ‘life need suprises’….hati berbunga-bunga hari ni…
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: