Keluar malam lagi ??

Published Mei 11, 2011 by syarida

Macammana nak start cerita ni aaa  ?? Dah takda idea nak cerita, tapi nak tulis gak, sebab semua ni akan jadi kenangan . Takmau satu cerita pun tertinggal untuk kayra baca suatu hari nanti. Suatu waktu kita kan kisah hidup kita.

Ok, semalam mama puasa, tengahhari balik time rehat mama dah masak-masak untuk berbuka petang tu. Kelam kabut masak sampai baju pun tak sempat lipat. Mama balik awal sikit sebab sebelum sampai rumah singgah sekejap kat econsave beli lauk basah untuk masak, pastu pi ambik baju yang mama tempah. baju untuk pakai kenduri maksu. Dah siap baju tu, tapi nak kena otter (betul ke eja ni  ??) sebab ada pembetulan sikit.

So, petang lepas balik kerja, mama sempat tengok cerita korea sat. Mama takleh tinggal la cerita tu. Pukul 630ptg mama buat sayur n masak nasi ja.

Sedia terhidang…
Semua ni mama masak tau..
Peminat nombor satu mama tengah lapar.
Masa makan kayra tak makan nasi pun, kayra makan papadom dengan buah anggur je pastu minum jus. Susah susah mama masak tau. Tapi puas hati gak, papa makan banyak. Rendang ayam tu tak masin pun tapi papa bertambah-tambah gak. Cuma anak mama ja takmau makan. Ingatkan kayra nak makan brokoli tu dengan ikan goreng. Last-last masuk perut mama gak. Habis la diet mama.
Malam kita keluar lagi, papa nak tengok tapak sambutan hari belia. Best…Best…Boleh tangkap gambar lagi…
father and Daughter
Mama
Kayra muka dah masam
Ni ha banner hari belia…
moment  that money cannot buy…mama suka tengok…
Cantik bila malam kan ??

Advertisements

3 comments on “Keluar malam lagi ??

  • Tinggalkan Jawapan

    Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

    WordPress.com Logo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

    Twitter picture

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

    Facebook photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

    Google+ photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: