Taklimat Bahan

Published Mei 5, 2011 by syarida

Dek kerana nak mencukupkan 7 hari bilangan kursus, so aku pun pi la dengar taklimat produk kat DTL. Bukan apa, bagi cukup siap-siap awal-awal, nanti hujung-hujung tahun takyah dok kelam kabut cari kursus. Aku tak suka kursus jauh-jauh n kena tidur. Sebab takut rindu n takmau tinggal Kayra. Nanti, sapa yang nak bangun malam buat susu kat kayra kalau aku takda ??

Rilek-rilek ja dengar taklimat, bukan nak take serious sangat pun. Pengisiannya banyak kat perut dari kepala rasanya. Pagi-pagi sampai dah sarapan dulu, pastu makan tengahhari plak. Taklimatnya kalau ikut betul-betul tu 3 jam je….

Tarikh   :  5 Mei 2011
Tempat :  Bilik Mesyuarat JKR Daerah Timur Laut
Masa     : 9pg – 12tgh

Aturcara :

9pg                 :  Pendaftaran dan minum pagi
920–1030pg  :  Taklimat bahan dari PE pipe System
1030-12tgh    :  Taklimat bahan dari Colourcoil Industrial Sdn. Bhd
12tgh              :  Makan tengahhari
130 ptg           :  Bersurai

Pejabat jurutera daerah DTL
Kaunter depan…cantik…
Barang yang ditaklimatkan
another barang yang ditaklimatkan…
Pendengar taklimat yang asyik keluar masuk…
Yang kusyuk mendengar…
Yang baju hitam tu bagi taklimat tau… awek…
Pendengar taklimat yang boring…
Tapi kira ok la, dah nama pun kerja dalam bidang ni. Kena la belajar benda baru. Zaman makin berubah, banyak yang akan berubah dalam bidang pembinaan ni. Tingkap nako pun dah tak pakai besi lagi, nanti jangan terkejut kalau tingkap nako dah guna alumunium bersalut dan polimer. Nampak cantik, moden dan ada class…hehehe
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: