Bersama Dr Aishah

Published April 26, 2011 by syarida

Hari ni pi Komtar untuk sessi ceramah Program Kesedaran Pencegahan dan suntikan Imunisasi  (Kanser Pangkal rahim). Penceramahnya Dr Aishah. Doktor ni ada klinik bersalin kat Sungai Petani. Tak pernah jumpa dia tapi boleh kenal dia sebab kakak pernah bersalin kat Klinik dia dan dia sambut kelahiran baby, itu cerita 20 tahun lepas…hehehe…

Ok la dengar ceramah dia, ngeri dan enjoy. Ngeri sebab awal-awal lagi dia dah tunjuk video asal kanser ni, gambar bedah. Tutup mata gak tgk. Insaf sekejap, sebab aku tak pernah buat pap smear lagi.  Cara penyampaian dia pun ok, banyak gak persoalan terjawab. Harap-harap aku dijauhkan dari penyakit ni.

Semua dah ready, meja pun penuh, gambar tgh ceramah aku tak ambik plak.
ini la Dr Aishah, katanya 4 , 5 tahun lepas dia gemuk. Sekarang dah kurus.

Ramai beratur untuk bercakap dengan Dr Aishah, dan beli produk yang dia jual.

Singgah makan sebelum balik. Kat atas tu gambar Hisyam, Diana ngan Mahani.

Lauk pauk kat kedai ni. Banyak. Rambang mata.

Makanan tengahhari tuan punya blog.

Diana dan mahani sedang menikmati makanan masing-masing.
Sedikit cerita pasal ceramah, banyak gambar pasal makan-makan…. Ingat…Dr Aishah kata kena kuruskan badan…..!!!!
Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: