Satu malam di Bukit Jana dengan hujan yang main-main…

Published April 10, 2011 by syarida

Dinner kat Panorama Hotel, ha kau…hehehe….makan banyakkkk sangat… nama ja hotel tapi tak mahal sangat. Standard harga. Hotel tu dah lama kat Taiping ni…Enchi Kebin sangat menyelerakan…lupa sekejap badan yang bulat…
Makan-makan, tapi abang still teringat chicken chop yatt sun yang dah lama tak pi. Lepas mak dia tak bagi pi…hehehe….kedai cina…

Tadi pukul 11 hujan turun lebat tapi sekejap ja…tu yang cakap hujan main-main tu…
Sekrang pukul 12, kayra masih tak tidur-tidur, asyik sangat dok lari-lari dengan cousin.

ha lupa, tadi lepas makan singgah sat the store sebelah Panorama Hotel tu, ada sale, tengok handbag lawa-lawa. Murah lak tu. Geram simpan dalan hati kat Giamax hitam. Esok kalau sempat sambar satu. MiL beli gak giamax merah. The Store tu nak tutup katanya….

Tak tau nak cerita apa dah… nak letak gambar rumah MIL la… ampun…

Kalau pernah terperasankan rumah ni masa lalu nak pi Taiping Golf Resort, inilah rumahnya…

Kat sini la kayra selalu lari-lari, jatuh pun pernah…

Tempat jatuh lagi dikenang….kan abang…???

P/S: rumah ni pernah jadi lokasi drama ‘jangan bunuh matahariku’…. post ni dedicated to my MiL…Happy Birthday….

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: