Jumaat Lapan April 2011

Published April 8, 2011 by syarida

Apa nak cerita ya ??
Takda apa cuma aku rasa seronok kalau tiba hari jumaat, bukan minggu ni ja, tapi tiap-tiap minggu dan sebelum sebelum ni pun. Mungkin sebab esok cuti, dan takyah pikir nak bangun pagi2 kelam kabut nak datang kerja sekurang kurangnya untuk 2 hari saja esok dan lusa..

Esok rasanya tak balik kampung, mak dah sihat sikit, lagipun abang  ada kelas lagi. Dah dekat nak exam tu..

Esok nak mengemas rumah, kilatkan apa yang patut. Nak bagi kayra main-main air kat balkoni sambil2 aku belek2 pokok orkid. dah lama tak belai-belai orkid tu.

Masak ?? Esok nak masak apa ya ?? tak terfikir lagi. Dah lama tak buat nasi ayam. Tapi dok fikir2, baru ja berjanji dengan diri sendiri nak kurangkan menu ayam kat rumah ni. Nanti kayra kenal ayam ja, ikan tak makan.

kalau  abang ajak pi mana-mana ahad ni, takyah la masak hari ahad….

Tapi mmg best la kalau weekend ni…

Nak rehat-rehatkan badan, layan cerita korea kat astro…

Advertisements

2 comments on “Jumaat Lapan April 2011

  • Tinggalkan Jawapan

    Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

    WordPress.com Logo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

    Twitter picture

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

    Facebook photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

    Google+ photo

    Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

    Connecting to %s

    %d bloggers like this: